bungalow A5  

Deze bungalow ligt bij de ingang van het park met de achterkant tegen het bos aan. Bungalow A5 is op een natuurlijke terrashelling gebouwd en wordt vanaf de weg bereikt via een trapje van 7 treden. Het uitzicht is over het park en een klein beetje op het meer.

Indeling en inrichting
De bungalow is gelijkvloers en heeft een woonkamer met zitgroep en eethoek. In de woonkamer staat een LED-televisie met satellietontvangst (alle Nederlandse zenders), een radio en een DVD speler.
In de kamer bevindt zich naast de gebruikelijke meubelen een houtkacheltje (hout voor eigen rekening), de kachel is alleen in het voor- en naseizoen ’s avonds nodig.
Tevens is er een kluisje aanwezig.

In de keuken staat o.a een grote koelkast en een 4-pits gasplaat, een magnetron, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een vaatwasmachine. Voor de 4–pits gasplaat bevinden zich 2 gasflessen buiten aan de achterkant van de bungalow.
Nieuwe gasflessen kunt u laten bezorgen door de beheerder.
De keuken is volledig ingericht voor 5 personen.
De badkamer met douche, toilet en wastafel bevindt zich in het midden van de bungalow.
De bungalow heeft 3 slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 bedden en een slaapkamer met 1 bed.
Vanuit de woonkamer zijn er twee schuifdeuren naar het terras. Om de bungalow ligt aan de oost- en de zuidzijde een stenen terras (30 m²). Op het terras staan een tafel en zitstoelen. Ook staan er twee houten bankjes met kussens en twee ligstoelen. Een parasol en droogrek zijn aanwezig.